اگه واقعا خوب فکر کنیم می بینیم بدحجابى هم مثل بقیه رفتارای اجتماعی تحت تأثیر یه سری علل و عواملیه که بهبود وضعیت موجود فقط با شناخت و اصلاح اونها عملی خواهد بود بنظر این حقیر مهمترین عوامل بدحجابى تو همین چندتا مورد خلاصه میشن :
1) تربیت ناصحیح خونوادگی: بسیارى از ناهنجاریا ریشه در بىاعتنایى پدر و مادر نسبت به راهنمایی فرزندان و در عوض برخوردهای غلط با اونا داره. دخترای نابالغ اگه توسط والدین برای ورود به مرحله بلوغ راهنمایی نشن، ممکنه به سختى پوشش اسلامى رو بپذیرن. پس باید از کودکى، دختران رو با حجاب آشنا کرد. البته بیشتر با تشویق چرا که اگر غیرت با دوراندیشى و تعقل و صبر همراه نشه، چه بسا نتیجه وارونه بده.
2 - دگرگونى ارزشها: شیوه نگرش افراد به ارزشا تو موضعگیرى اونا تأثیر میذاره. اگه زنى، خودنمایى رو به جاى حجب و حیا، ملاک ارزش گذارى قرار بده و ارزشمند بدونه، طبیعیه که پوشش رو براى خودنمایی میخواد.
3 - الگوهاى ناهنجار: الگو تو رفتار ارتباطی و روانشناسى جایگاه مهمى داره. قدیما که نقش الگوها کمتر بود هویتیابى آسون بود، اما امروزه الگوهاى متنوع و متضادی که رسانهها مبلغ اون هستن، انتخاب راه صحیح رو بر جوونا مشکل کرده برا همین یکى از دلائل بدحجابى، مدگرایى و همرنگ جماعت شدن و دنباله روی از هنرپیشهها و شخصیتهاى مطرح تو رسانههاست.
4 - فقر معنوى: سقوط اخلاقى، بروز ناهنجارى تو جامعه و از جمله بدحجابى، میتونه حکایت از ضعف معناگرایی درباره هستى و انسان، زندگى و در یک کلمه، ضعف ایمان و باور به مبدأ و معاد باشه.
5 - کمبود شخصیت: کمبود محبت و محرومیتهایى که افراد تو خردسالى چشیدن و به عقده حقارت مبتلا شدهاند، اونارو وادار به جبران کمبودهاشون مىکنه تا از این طریق خلأ درونى خود رو پر کنن.
6 - تهاجم فرهنگى دشمن: البته اینم دیگه ثابت شده که از اهداف استعمارگرا و سلطه جوها، زدودن پوشش قشر زنان به منظور هویت زدایى اونهاست.