برخود با آزادي حجاب در مهد تمدن!
قانون منع حجاب در فرانسه اساساً مخالفت صريح با قانون اساسي آن كشور و روح اعلاميه حقوق بشر پذيرفته شده دارد.
از سويي ديگر، فرانسه ادعا دارد كشوري لائيك و آزاد است و اين آزادي شامل آزادي در اعتقاد ديني و عمل به احكام ديني ميشود؛ بر اين اساس نه فردي را ميتوان به رفتارهاي ديني و داشتن افكار و عقايد يا شغل خاص، يا پوشيدن نوعي لباس يا خوردن و نوشيدن چيزي الزام نمود و نه ميتوان براي دينداراني كه بر پايه آموزههاي ديني خود رفتار ميكنند، مزاحمت ايجاد كرد. از اين رو شعار ميدهند فرانسه "مهد آزادي" است.
ايراد و اشكالي كه به فرانسه وارد ميكنند، اين است كه قانون منع حجاب هم با منشور انقلاب كبير فرانسته و اعلاميه حقوق بشر و قانون اساسي آن كشور مخالف است و هم با اصل آزادي ديني كه قانون فرانسه است.
از اين رو مصوّبه منع حجاب فاقد هر گونه ارزش حقوقي و قانوني حتي از ديدگاه حقوق دانان فرانسه است و اساساً ماهيّت سياسي دارد.
ايران، كشوري ديني و اسلامي است. به ديگر بيان: جمهوريت آن با آراي 98/2% كليه كساني كه حق رأي داشتند، بر پايه اسلام استوار گشته است، يعني اكثريت قاطع و نزديك به اجماع مردم ايران، دين اسلام را به عنوان الگوي عقيدتي و عملي اركان حكومت و رفتارهاي فردي و اجتماعي پذيرفتهاند.
در اصل چهارم از قانون اساسي آمده است: "كليه قوانين و مقرّرات مدني، جزايي، مالي، اقتصادي، اداري، فرهنگي، نظامي، سياسي و غير اينها بايد بر اساس موازين اسلامي باشد".
اصل دوم دولت را موظف نموده است كه از همه ظرفيتها و امكانات خود براي ايجاد محيط مساعد براي رشد فضايل اخلاقي بر اساس ايمان و تقوا و مبارزه با كليه مظاهر فساد و تباهي و بالا بردن سطح آگاهيهاي عمومي در همه زمينهها با استفاده صحيح از مطبوعات و رسانههاي گروهي و وسايل ديگر تلاش كند.
بنابراين: اوّلاً ايران ملتزم به اصول لائيك يا رعايت همه اصول اعلاميه حقوق بشر، به ويژه مواردي كه مخالف صريح با اسلام باشد، نيست تا ايرادي كه به فرانسه و ساير دولتهاي غربي وارد است، به ايران هم وارد باشد، بلكه صريحاً در اصول متعدّدي از قانون اساسي آمده كه جمهوريّت بر پايه اسلاميت است و آزادي افراد تا آن جا محترم است كه با اسلام و منافع عمومي در تضاد نباشد. اجبار در حد روسري سر كردن است.
ثانياً بر اساس قانون اساسي است كه مورد پذيرش جمهور مردم است و احترام گذاشتن به قانون و خواسته و عقايد بيش از 98 درصد مردم است.
آيا آزادي و دموكراسي اين نيست كه اقلّيّت به آرا و افكار و خواستههاي اكثريت احترام بگذارند؟
اگر در ايران عدّهاي اين مسئله را ناديده گرفته و حجاب را رعايت نكنند، اين عمل نه تنها مخالفت با احكام اسلامي، بلكه مخالفت با قوانين جمهوري اسلامي ايران است.
* جهت آگاهي از شيوه عملكرد صهيونيستها و سلطه آنان بر حكومتها و مجالس قانون گذاري و رسانهها و خبرگزاريها، به كتاب ارزشمند "دنيا بازيچه يهود" اثر سيد محمد شيرازي مراجعه شود".